Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
4
1
7
2
8
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog

Márkás gyerekcipők a Fanni Mese Webáruházban

 

Amikor téli gyerekcipő vásárlásra kerül a sor, a láb fejlődése miatt érdemes a legmagasabb minőséget választani. De mi a helyzet, ha éppen tél közepén válik időszerűvé a cipőcsere? Lássuk a legfontosabb szempontokat SOS helyzetekre!

DD step és Szamos óvodai benti cipők

 

Az óvodában és az iskola alsó tagozatában a gyerekek kötelezően viselnek benti cipőt, aminek elsősorban higiéniai okai vannak, de szülőként a kényelemre és az egészségre is gondolnunk kell. Amikor nekiállunk megkeresni az ideális benti cipőt, az alábbi szempontokat érdemes figyelembe vennünk:

Ponte20 gyerekcipők

 

A szupinált gyerekcipők speciális kialakításuknak köszönhetően (kifelé döntött sarok és magas kéreg) nem engedik a bokát befelé dőlni, így ideális támogatást nyújtanak a helyes lábtartás kialakításában és a kóros elváltozások megelőzésében. A Ponte 20 gyerekcipők esetén a sarokrész belső éle 5 mm-rel meg van emelve, az orr rész pedig tágas és magas, ami kivételesen kényelmes elhelyezkedést biztosít az ujjak számára. Ezek a kiváló minőségű lábbelik jótékony egészségügyi hatásuk mellett modern, divatos design-al és színvilággal rendelkeznek.

DD Step cipők hatalmas választékban

 

Úgy tartják, hogy három dologgal kapcsolatban nem érdemes kompromisszumot kötni, mert a rossz döntések hosszú távon ártalmasak az egészségre, és kellemetlenségekhez vezetnek a mindennapokban: amin alszunk, amivel rágunk, és amin járunk, az mindig igazodjon az elvárásainkhoz. Mi az utóbbi témának vagyunk a szekértői, vagyis a jó cipő kiválasztásában tudunk sokat segíteni. Blogcikkünkben egy méltán népszerű márkát, a DD Step cipőt mutatjuk be egy kicsit közelebbről.

 

Primigi cipők nagy választékban

 

Főleg a kisebb, de voltaképpen a nagyobb gyerkőcök sem arról híresek, hogy különösebb gondot fordítanának a holmijuk megóvására – de hát miért is tennék, ha az önfeledt játék és a rengeteg szaladgálás minden figyelmüket leköti? A szülőknek érdemes ennek tudatában vásárolni a kicsik számára a játékokat, a ruhákat és persze a cipőket is. Blogcikkünkben bemutatjuk a Primigi cipőket, amelyek tartósak, igényesek és esztétikusak is, így nemcsak a szülők, hanem a gyerekek igényeinek is tökéletesen megfelelnek.

Szamos gyerekcipők nagy választékban

 

A számos hazai díjban részesült Szamos cipőgyár által készült szupinált gyerekcipők tervezése a gyermeki láb anatómiai szerkezetét és a kényelmi, egészségvédelmi szempontokat figyelembe véve történik. Magas színvonalú technológiával, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, így kialakításukat semmilyen talpbetét vagy harántemelő nem képes helyettesíteni.

Szupinált gyerekcipők tisztítása

 

Ahhoz, hogy egy cipő sokáig szép és jó minőségű maradjon, mindenképpen szükséges rendszeresen tisztítani. Nem mindegy azonban, hogy milyen anyagot milyen módszerekkel ápolunk, mert míg bizonyos tisztítószerek hatástalanok lehetnek bizonyos cipők esetében, mások akár meg is rongálhatják a drága pénzért vett lábbeliket. És bizony ha gyerekcipőkről van szó, még jobban oda kell figyelnünk a tisztításra, hiszen a nagy játszások közepette gyorsan összekoszolódhatnak.

Szupinált gyerekcipők óriási választékban

 

Még a legfelkészültebb szülőt is könnyedén zavarba hozza az a mennyiségű cipőmárka és típus, ami a gyereklábbelik piacán fellelhető. Szerencsére napjainkban már semmiképp sem kell lemondani arról, hogy egyszerre minőségi és megfizethető gyerekcipőket vásároljunk. Olyanokat, amik kényelmesek és a fejlődésben levő gyereklábaknak egyben egészséges viseletet is jelentenek. Bár nem könnyű eligazodni a számtalan márka és modell között, az az ideális, ha vásárlásaink alkalmával, nem csak szép és aranyos lábbeliket emelünk le polcokról, de szem előtt tartjuk azt is, hogy a kiválasztott modellek megfelelő tartást is biztosítsanak a bokának és a lábfejnek.

 

 

Gyerekcipők széles választékban

 

A gyerekcipők azon termékek közé tartoznak, amelyeknél különösen fontos szerepet játszik a jó minőség. Ez nemcsak azért igaz, mert a jó cipők tovább bírják a gyűrődést, hanem azért is, mert a gondos tervezés és a megfelelő anyagok használata nagyban hozzájárulhatnak a pici lábak egészséges fejlődéséhez, és persze a kényelmes viselésről is maradéktalanul gondoskodnak.

Webáruház készítés