Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
1
3
4
6
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

SUPER GEAR

SUPER GEAR LOGÓ

 

Super Gear – szuper cipők, szuper árak

Az apró talpak megérdemlik a törődést. A Super Gear cipők biztosítják a mindennapos kényelmet otthon, az óvodában, az udvaron és odabenn egyaránt. A gazdag kínálatban szandálok, váltócipők, papucsok egyaránt szerepelnek, így minden évszakra beszerezheti szeme fényének a kényelmes és tartós lábbelit. Webshopunkban verhetetlen árakat talál, rendeljen kényelmesen online!

 

Igényes kialakítás

A Super Gear gyerekcipők esetében a kedvező árcédula páratlan minőséggel társul. Mind a kialakítás, mind az anyaghasználat során a legmagasabb sztenderdeknek igyekeznek megfelelni a gyártónál – sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy termékeik a világ minden táján igen keresettek. A tartósság mellett a külsőre is sokat adnak, így a Super Gear gyerekcipők megjelenés szempontjából is az élvonalba tartoznak.

 

Központban az egészség

A fejlődés alatt álló gyereklábacskáknak olyan cipőkre van szükségük, amik hozzájárulnak a tökéletes tartás kialakításához. Akárcsak a DD Step cipők, a Super Gear lábbelik is harántemelősek. Ez a technika garantálja, hogy a kicsi lába megfelelő szögben álljon a cipőben. Hosszú távon ezzel a megoldással elkerülhető egyebek mellett a lúdtalp kialakulása is.

 

Fanni Cipő és Mesebolt – ahol a vásárlás gyerekjáték

Richter szandálok, DD Step cipők, szupinált gyerekcipők – csak néhány példa webshopunk kínálatából. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy minél szélesebb kínálattal lephessük meg Önt és családját. Állandó akcióinkkal pedig a spórolásban segítenünk, áruházunk felhasználóbarát kialakításának köszönhetően pedig pillanatok alatt megrendelheti a kiszemelt termékeket.

Válasszon minket, ha gyermekeit új cipővel lepné meg, adja le rendelését most!

Webáruház készítés