Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
1
3
3
0
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Szamos

szamos

 

MAGYAR TERMÉK

A Szamos szupinált termékcsaklád egészségpénztárra elszámolható!

A Szamos gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. Széles termékpalettával rendelkeznek: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 19-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 19-es mérettől 35-ös méretig gyártanak.

 A Supinált termékcsalád 2015-ben elnyerte a nívós Magyar Termék Nagydíjat!

 

Tudjon meg többet a Szamosról és szupinált technológiáról:

http://www.szamoskft.hu/app/index.html#/

https://www.facebook.com/szamoskolyok/?fref=ts

 

Miért jó a supinált Szamos Kölyök gyerekcipő?

Hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez a termék olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított lábbeli, amely megfelelő, akkreditált vizsgálólaboratórium által vizsgált és rendszeresen ellenőrzött anyagok felhasználásával készül, és így alkalmas a fejlődő gyermeklábak saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. A cipők ezen kialakítását semmilyen talpbetét vagy harántemelő nem képes helyettesíteni.

A supináló, kifelé döntött sarkú cipő korrigálja a boka bedőlését.

Ismérvei: hátul zárt, kérge kemény, a sarka belülről kifelé döntött, a sarok belső része 4,5 mm-rel magasabb a külsőnél, nincs benne betét, az orra széles. Előnye, hogy mivel a sarka kifelé dől, a lábat optimális helyzetbe hozza, nem engedi feszülni a bokaszalagokat, ki tud alakulni a boltozata.

Fontos megjegyezni, hogy az újszülöttek 98%-ának a lába teljesen egészséges. A későbbi elváltozások, mint a bokasüllyedés, a dongatalp, lúdtalp mind a nem megfelelő cipők és/vagy az izmok gyengesége miatt alakulnak ki. A mászós időszak alatt, amikor a gyermek 8-12 hónapos a jellemző mozgás a négykézlábon való járás. Ebben az időszakban a gyermek bokái főleg befelé fordult helyzetben vannak. Ezért van az, hogy az épp csak talpra állt apróságok térde jellegzetesen kifelé áll, lábuk „O” alakot formál. Ez a rendellenes tartás idővel átmegy ellenkezőjébe, a térdek közelebb kerülnek egymáshoz. Végül a gyermek lába 6 éves korára teljesen kiegyenesedik.

Az izmok, inak fejlődése és a csontok elrendeződése a kisgyerekek talpra állás után indul meg igazán, a fejlődés szabadságának biztosítása pedig kiemelkedő fontosságú. A megfelelően kialakított gyerekcipő pedig pontosan ezt a szabadságot biztosítja, mindemellett megvéd a kóros elváltozások kialakulásától. A cipő takarja a gyermekláb külső és belső oldalát. Körülöleli és stabilizálja a lábtő csontokat, tartja a bokát, a legjobb választás gyermeke számára.

Kisiskolás korban különösen figyeljünk oda gyermekeink lábfejére, talpára. Ekkor hirtelen nyúlnak meg, testsúlyban is változnak és ez ahhoz vezet, hogy a gerinc egyensúlyi helyzete is megváltozik. Ha a láb izmainak fejlődése ezzel nem tud lépést tartani , akkor a sarkak elkezdenek befelé dőlni, a gyerek a testsúlyát sarkai belső részére helyezi. A bokák egymás felé borulnak. A supinált Szamos Kölyök cipők ezt igyekeznek megelőzni és hozzájárulni az egészséges fejlődéshez.

Kattintson és ismerje meg webáruházunk Szamos cipő készletét!

 

 

Webáruház készítés