Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
5
4
5
8
0
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2022.07.28 10:03

Gyereklábbelik a tartósság jegyében – Primigi cipő

Primigi cipők nagy választékban

 

Főleg a kisebb, de voltaképpen a nagyobb gyerkőcök sem arról híresek, hogy különösebb gondot fordítanának a holmijuk megóvására – de hát miért is tennék, ha az önfeledt játék és a rengeteg szaladgálás minden figyelmüket leköti? A szülőknek érdemes ennek tudatában vásárolni a kicsik számára a játékokat, a ruhákat és persze a cipőket is. Blogcikkünkben bemutatjuk a Primigi cipőket, amelyek tartósak, igényesek és esztétikusak is, így nemcsak a szülők, hanem a gyerekek igényeinek is tökéletesen megfelelnek.

Kiváló minőségű Primigi cipőt minden évszakra találunk, mivel a szandáltól kezdve a sportcipőkön át egészen a bakancsokig és csizmákig minden lábbelitípus megtalálható a kínálatukban. De bármelyikre is legyen szükség évszaknak megfelelően, a márka darabjainak közös ismérve a kiváló minőségű alapanyagok használata, ami a minőségi cipő alapja. Modelltől függően olyan kényelmi és egészségóvó extrákkal vannak ellátva, mint például a rezgéscsillapító SHOCK ABSORBER sarokrész vagy a GORE-TEX vízálló membrán. A Primigi cipők könnyűek, rugalmasak, mégis strapabíróak, és a kifinomult tervezésükből adódóan roppant komfortosak.

 

Primigi szandál, az ideális nyári viselet

Késő tavasztól kora őszig a gyerekek abszolút favoritja a szandál. Ebből a cipőtípusból mindenképp olyat érdemes választani, amelyiknek a felsőrésze jól tartja a bokát, a talpa pedig kifogástalanul illeszkedik az apró lábakhoz, és persze nem csúszik – ha ezek a feltételek adottak, akkor a szandál biztonságosnak mondható. Fontos szempont az is, hogy az anyaga jól szellőzzön, a talpbetéte pedig lehetőleg bőrből legyen, így egészségügyi szempontból is megfelelő, nem izzadnak, nem füllednek bele a lábak. A Primigi szandálok minden felsorolt elvárásnak eleget tesznek, ezért jelentenek ideális nyári viseletet.

Ám nemcsak nyáron jó választás egy Primigi szandál: bölcsődében, óvodában és az iskola alsó tagozatában is jó döntés ezt a márkát választani váltócipőnek.

Webáruház készítés