Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
4
9
7
2
6
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2024.01.26 10:02

A tökéletes téli gyerekcipő

Márkás gyerekcipők a Fanni Mese Webáruházban

 

Amikor téli gyerekcipő vásárlásra kerül a sor, a láb fejlődése miatt érdemes a legmagasabb minőséget választani. De mi a helyzet, ha éppen tél közepén válik időszerűvé a cipőcsere? Lássuk a legfontosabb szempontokat SOS helyzetekre!

Cipő vagy bakancs? Melyiket válasszam?

Téli cipő vásárlásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy megfelelően meleg lábbelit válasszunk. Akár óvodába vagy iskolába járásról, esetleg az udvaron való hétvégi szaladgálásról van szó, fontos, hogy olyan cipő mellett tegyük le a voksunkat, amely kellőképpen vastag és bélelt. Zord időjárás esetén érdemes is a lehető legmelegebb lábbelit választani, azonban ugyanilyen fontos a vízállóságra is gondolni. A téli cipőknek ugyanis nem csupán (az egyre ritkábban előforduló) hógolyózásokat kell túlélnie, de a latyakos, esős időszakban is szárazon kell tartania a gyerkőcök lábát. Éppen ezért télen gyermekek számára is érdemes lehet magas szárú, természetes anyagokból készült cipőt vásárolni, amely megfelelő szellőzést biztosít, ugyanakkor bármilyen körülmények között képes védelmet nyújtani.

Gyerekcipő télre – semmiképp ne legyen túl nehéz!

A gyerekek lába rohamtempóban nő, ezért néhány szülő hajlamosabb lehet egy picivel nagyobb cipőt választani, mint a csöppség lábmérete. Ez okos döntés lehet, ha vastag zoknit vagy harisnyát adnánk a gyerekre, ám azt, hogy a cipő ne legyen túl laza, ugyanúgy szem előtt kell tartani, mint hogy ne legyen túl szoros. Bizonyos vastag, téli cipők mindemellett akár túlságosan nehezek is lehetnek, így – bár fontos, hogy védelmet nyújtsunk a csapadékkal szemben – figyelnünk kell arra is, hogy a gyerek lába szabadon, egészségesen mozoghasson.

Amit mi ajánlunk 2024-re: Ponte 20, D.D. Step és Szamos szupinált gyerekcipők

  • Ponte 20 cipő: izomzatot erősítő, minőségi, kényelmes szupinált gyerekcipők tágas és magas orr-résszel az ujjak kényelmes elhelyezkedéséhez.
  • D. Step cipő: hagyományos kialakítású gyerekcipők hajlékony, csúszásmentes gumitalpakkal, természetes alapanyagokból.
  • Szamos szupinált gyerekcipő: egészségpénztárra is elszámolható 100%-ban valódi bőrből készült gyerekcipők, amelyek biztosítják a gyerkőc lábának egészséges fejlődését.

Tekintse meg termékeinket, és rendeljen akciós kínálatunkból most!

Webáruház készítés