Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
5
2
9
4
0
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2021.09.09 20:36

A szupinált gyerekcipők világa

Szupinált gyerekcipők óriási választékban

 

Még a legfelkészültebb szülőt is könnyedén zavarba hozza az a mennyiségű cipőmárka és típus, ami a gyereklábbelik piacán fellelhető. Szerencsére napjainkban már semmiképp sem kell lemondani arról, hogy egyszerre minőségi és megfizethető gyerekcipőket vásároljunk. Olyanokat, amik kényelmesek és a fejlődésben levő gyereklábaknak egyben egészséges viseletet is jelentenek. Bár nem könnyű eligazodni a számtalan márka és modell között, az az ideális, ha vásárlásaink alkalmával, nem csak szép és aranyos lábbeliket emelünk le polcokról, de szem előtt tartjuk azt is, hogy a kiválasztott modellek megfelelő tartást is biztosítsanak a bokának és a lábfejnek.

 

 

A szupinált gyerekcipők előnyeiről

Amint az ismeretes, a szupinált gyerekcipők a befelé dőlő boka és a lúdtalp korrigálására lettek kifejlesztve. Ezek a típusok – függetlenül attól, hogy átmeneti cipőről vagy supinált szandálról beszélünk – döntött sarokkal készülnek. Ez leegyszerűsítve annyit jelent, hogy a belső talpszélük fél centivel magasabban van, mint a külső. Így képesek optimális helyzetben tartani a befelé dőlő bokát, miközben a szupinált gyerekcipők – a gyerekláb fejlődési szakaszainak megfelelően – , anatómiailag is remekül idomulnak a legkisebbek lábához. Így biztosítanak minden körülmény között kényelmes, stabil és egészséges totyogást, járást, szaladgálást.

 

A Szamos supinált szandáloktól egészen az átmeneti cipőkig

A Szamos gyerekcipőket senkinek sem kell bemutatnunk. Ez a komoly múltú magyar márka méltán vált népszerűvé a vásárlók körben, mert első osztályú alapanyagokból, a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelő szupinált gyerekcipőket is gyártanak. A Szamos supinált szandálok mellett igazán kelendőek a valódi puha bőrből készült totyogó cipőcskék és az átmeneti lábbelik is, amik szintén hozzák a Szamos szupinált gyerekcipők felé támasztott magas elvárásokat.
Főleg gyógytornászok és ortopédorvosok ajánlására keresik a szülők ezeket a szupinált gyerekcipőket, azonban akadnak olyanok is, akik szakorvosi konzultáció nélkül vásárolják meg. Ebben az esetben viszont jó tudni, hogy látványos, érezhető eredményt csak valós fejlődési rendellenességnél lehet tapasztalni. Az egészséges gyereklábnak nem feltétlen van szüksége szupinált gyerekcipőre.

 

Minőségi szupinált gyerekcipőink palettája igen széles – fedezze fel pazar kínálatunkat!

Webáruház készítés