Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
4
1
6
7
3
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2021.06.08 16:59

Primigi, Superfit, DD Step és társaik – milyen márkájú gyerekcipőt válasszunk?

Gyerekcipők széles választékban

 

A gyerekcipők azon termékek közé tartoznak, amelyeknél különösen fontos szerepet játszik a jó minőség. Ez nemcsak azért igaz, mert a jó cipők tovább bírják a gyűrődést, hanem azért is, mert a gondos tervezés és a megfelelő anyagok használata nagyban hozzájárulhatnak a pici lábak egészséges fejlődéséhez, és persze a kényelmes viselésről is maradéktalanul gondoskodnak.

Ma már számos olyan márkát találunk a gyerekcipők piacán, amelyek kiváló minőségű termékeket kínálnak elérhető áron, mivel a szülők többsége a kedvező ár-érték arányt tekinti az elsődleges szempontnak a vásárlás során. Gyermekcipő-webáruházunkban mi is arra törekszünk, hogy a lehető legegészségesebb, legkomfortosabb lábbeliket adjuk a gyerekeknek úgy, hogy közben a családi kasszát is kíméljük. Akik nálunk vesznek cipőt a család legifjabb tagjainak, nem kötnek kényes kompromisszumot, hanem a legjobb döntést hozzák meg. Lássuk sorban a Fanni Mesecipőnél elérhető szuper márkákat!

 

DD Step cipők – komfortosak és szépek

Az egyik legkeresettebb márka már-már védjegynek tekinthető tulajdonsága a csúszásmentes talp, ami nagyfokú biztonságot garantál az örökmozgó totyogóknak, a megállás nélkül futkározó ovisoknak, és a vakmerő kisiskolásoknak is. A DD Step cipők esetében a kényelem és a dizájn kéz a kézben jár, a felsőrészek bőrből készülnek, és a tervezők arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a lehető legkevesebb szintetikus anyagot használják a ragasztás során.

 

Szellős Primigi cipők

Ha nyár, akkor szandál, vagy legalábbis jól szellőző lábbelik – ezen a téren a Primigi cipők igen jól teljesítenek, de minden egyéb cipőtípusban is remek választásnak bizonyulnak. A csúszásmentes, rugalmas talp ennél a márkánál is alap, akárcsak a rezgéscsillapítós sarokrész, hiszen a tervezők tisztában vannak a gyerekek hatalmas mozgásigényével, ahogy azzal is, hogy fő a biztonság. Ezek a lábbelik jól bírják a strapát, praktikus kialakításuknak köszönhetően pedig a nagyobbacska gyerekek önállóan is fel tudják venni őket.

 

Superfit cipők a szuperkényelemért

Komfort terén a Superfit cipők is az élmezőnybe tartoznak, és erről nemcsak az átgondolt tervezés és a pontos kivitelezés, hanem a minőségi alapanyagok használata is gondoskodik. Az átgondolt tervezés e márka esetében sem pusztán üres frázis: a folyamat orvosok bevonásával, szakértő javaslataik felhasználásával zajlik, hiszen az esztétikus külcsín előtt a pici lábak egészséges fejlődését támogató belbecs a legfontosabb.

 

Szamos, a megújuló klasszikus

A hazai gyerekcipőpiac méltán egyik legkedveltebb képviselője a Szamos gyerekcipő. Aki szupinált lábbelit keres a gyermekének, az óhatatlanul találkozik e márkanévvel, de az igazság az, hogy igen széles körben ismert. Bőr felsőrész, kényelmes és igen mutatós kialakítás, a gyereklábhoz tökéletesen illeszkedő talp – ennél többet nem is várhatnánk el egy jó minőségű gyerekcipőtől, és a Szamos megbízhatóan megfelel ezeknek az elvárásoknak.

És hogy a felsorolt márkák közül melyiket érdemes választani? Tulajdonképpen ez egyéni ízlés dolga, hiszen mindegyik maradéktalanul megfelel a szigorú szülői követelményeknek: támogatják a növésben lévő, fejlődő gyereklábakat, ízlésesek, minőségi anyagból készülnek, és megfizethetőségükkel a legjobb ár-érték arányt képviselik.

Webáruház készítés