Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
4
1
6
9
7
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2022.05.04 11:34

Szamos gyerekcipő – az ideális választás

Szamos gyerekcipők nagy választékban

 

A számos hazai díjban részesült Szamos cipőgyár által készült szupinált gyerekcipők tervezése a gyermeki láb anatómiai szerkezetét és a kényelmi, egészségvédelmi szempontokat figyelembe véve történik. Magas színvonalú technológiával, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, így kialakításukat semmilyen talpbetét vagy harántemelő nem képes helyettesíteni.

 

A szupinált cipő sarka kifelé döntött, belső része 4,5 mm-el magasabb a külsőnél, így megemeli a talp belső szélét, és korrigálja a boka bedőlését. A lábat optimális helyzetbe hozva nem engedi feszülni a bokaszalagokat, ezért kiválóan alkalmas a fejlődő láb saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére.

Rendszeresen ellenőrzött, minőségi anyagok felhasználásával, kívül-belül finom puha bőrből készülnek, ami biztosítja a láb megfelelő szellőzését és mechanikai védelmét. Betétet nem tartalmaznak, és a cipők széles orrát speciális gumis bevonatú anyag védi a kopástól.

Egytől-egyig színes design-al és mintával (süni, virág, labda, maci katica, panda, stb.) rendelkeznek, így hordásuk örömteli, vidám pillanatokkal ajándékozza meg a gyerekeket.

 

Könnyed és komfortos: Szamos supinált szandálok

Ha a kisgyerek a nyári időszakban áll először talpra, akkor is kiemelten fontos, hogy megfelelően kialakított szandállal biztosítsuk az izmok és inak szabad fejlődését és a csontok elrendeződését.

Egy supinált szandál, ugyanúgy, ahogy a cipő, megvédi a gyerekeket a kóros elváltozások kialakulásától, miközben komfort érzetet és megfelelő mozgást biztosít a gyerek lábujjai számára. Különösen kisiskolás korban fontos odafigyelni a gyerekek lábfejére, amikor hirtelen megnyúlnak, így a gerinc egyensúlyi helyzete is megváltozik. Ha a sarkak elkezdenek befelé dőlni, akkor a gyerek a testsúlyát a belső részre helyezi, így a bokák egymás felé borulnak.

A Szamos supinált szandálok és zárt cipők már 18-as mérettől elérhetőek, kifejezetten ajánlott, hogy a gyerekek ne csak az utcán, de benti cipőként az óvodában, iskolában is szupinált lábbelit viseljenek.

A supinált cipők és szandálok elszámolhatóak egészségpénztárra, nézzen szét széles kínálatunkban, és válassza ezt az ideális megoldást!

Webáruház készítés