Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
9
9
1
5
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Blog
2023.05.25 14:58

Szuper benti cipők óvodásoknak – a DD Steptől a Szamos gyerekcipőkig

DD step és Szamos óvodai benti cipők

 

Az óvodában és az iskola alsó tagozatában a gyerekek kötelezően viselnek benti cipőt, aminek elsősorban higiéniai okai vannak, de szülőként a kényelemre és az egészségre is gondolnunk kell. Amikor nekiállunk megkeresni az ideális benti cipőt, az alábbi szempontokat érdemes figyelembe vennünk:

  • A gyerkőc egész nap ebben a cipőben lesz, ezért nagyon fontos, hogy a lábbeli kényelmes legyen. A komfortos viseletet a gondos, anatómiailag megfelelő tervezés garantálja, ami az általunk forgalmazott márkákra mind jellemző.
  • Ugyancsak az egész napos viselés miatt ügyelni kell arra is, hogy a cipő jól szellőzzön, és lehetőleg természetes anyagokból készüljön. A szandál kellőképp nyitott, a bebújós cipők esetében pedig a jó légáteresztő képességű anyagok biztosítják a megfelelő szellőzést. Figyeljünk arra is, hogy a talpbetét is lehetőleg valódi bőrből vagy száz százalékos pamutból legyen, elejét véve az izzadásnak.
  • Mivel a gyerekek örökmozgók, de még figyelmetlenek, mindenképp olyan cipőt válasszunk nekik, amelyben biztonságosan tudnak mozogni, futkározni, nem nehéz a súlya, megfelelően illeszkedik a lábukra, szükség esetén megtartja a bokájukat, a talpa rugalmas, nem túl merev, és nem csúszik a talpa.
  • Lényeges szempont az is, hogy egyedül is fel tudják venni, ezért is olyan népszerűek a tépőzárral ellátott modellek, illetve a belebújós lábbelik.

 

Milyen fazont válasszunk? DD Step vászoncipő, Ponte 20 szandál, és még sorolhatnánk…

A benti cipő típusának kérdésében nincsenek szigorú szabályok: amennyiben a lábbeli megfelel a fentebb felsorolt szempontoknak, lehet szandál, bebújós cipő, a kettő kombinációjából született szandálcipő, vagy akár egy könnyedebb tépőzáras sportcipő is. A Fanni cipő webáruház rendkívül széles és folyamatosan bővülő kínálatában mindenki megtalálja azokat a minőségi darabokat, amiket a kicsik egész nap viselhetnek gond nélkül. Ráadásul nálunk a szupinált cipők is nagy választékban érhetők el. A Szamos gyerekcipő régóta piacvezető ezen a területen, több évtizedes működése óta megszámolhatatlanul sok apró lábnak segítette elő a megfelelő fejlődését.

Webáruház készítés