Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
4
1
7
2
8
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Mit kell tudni a szupinált gyerekcipőkről?

Mire való a szupinált gyerekcipő?

A szupináció latin eredetű szakkifejezés, jelentése: a láb belső szélének megemelése. A kisgyermekek talpa jellemzően egyenes, a bokájuk befelé dől, és csak később, a fejlődés során alakul ki a homorú lábboltozat. A speciális kialakítású lábbelik ezt a folyamatot támogatják, miközben fontos szerepet játszanak a kóros elváltozások megelőzésében. A DD Step cipő almárkájának tekinthető Ponte20 és a Szamos cipők szupinált változatai segíthetnek a helyes lábtartás kialakításában, mert a kifelé döntött sarok és a magas kéreg nem engedi a bokát befelé dőlni.

Ponte20 vagy Szamos cipő – melyiket válasszuk?

Noha a szupinált cipők területén talán a legismertebb a Szamos gyerekcipő , más márkák is gyártanak hasonló típusú lábbeliket. Amennyiben a cipő megfelel a minőségi követelményeknek – mind a speciális kialakítás, mind anyaghasználat tekintetében –, akkor csak az egyéni ízlésen múlik, melyik márka mellé tesszük le a voksunkat.

Mikor lehet szükséges a szupinált gyerekcipő viselése?

A legtöbb szülő ismeri az aranyszabályt: fontos, hogy a gyerekek minél több időt legyenek mezítláb a szabadban (fűben, homokban, persze megfelelő körülmények és időjárás esetén), és inkább a mesterséges sík felületeken, padlón, aszfalton viseljenek speciális kialakítású lábbelit. Mivel a kisgyermekek az idejük nagy részét az óvodában-iskolában töltik, váltócipőből mindenképp érdemes szupináltat venni, amennyiben a csemete lábszerkezete ezt igényli – így nemcsak nyáron, hanem télen is szükség lehet egy Ponte20 vagy Szamos supinált szandálra. Akárhogy is, a Fanni Cipő és Meseboltban biztosan megtalálja a gyermekének való legjobb lábbelit. Tekintse meg fiú szupinált cipő és lány szupinált cipő kínálatunkat!

Milyen szempontok szerint válasszon supinált cipőt?

  • a supinált lábbeli könnyű, jól szellőző, anyagból készüljön;
  • mindegy, hogy supinált szandálról, félcipőről van szó, a speciális lábbeli talpa legyen könnyű;
  • legtöbb esetben a supinált cipők tépőzárasak, így egyszerűbb ezeket le- és felvenni.

 

Supinált szandál – ha jól jönne egy váltócipő

Bölcsődés, óvodás, kisiskolás korú gyermekeknél elengedhetetlen fontosságú, hogy az intézményben töltött óráikban kényelmes, strapabíró, jól szellőző, nem utolsó sorban pedig a fejlődésben levő gyermeklábakat megfelelően megtámasztó váltócipőt viseljenek. A supinált szandálok, lábbelik erre is ideálisak, hiszen a legmagasabb kényelmi és lábegészségügyi kritériumoknak is maximálisan eleget tesznek. Azoknak a gyerkőcöknek pedig, akinek a kinti cipőjük is supinált, lehetőleg a benti lábbelijük is legyen ilyen egyedi kialakítású, speciális modell. Böngéssze végig márkás és minőségi kínálatunkat!

A teljes kínálatot az alábbi gombokra kattintva érheti el:

 

 

Néhány kedvező ajánlatunk termékeinkből:

Webáruház készítés