Facebook
Szűrés
Ár
8 275 Ft - 11 755 Ft
Cipő méretek
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
9
8
9
7
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Ponte20


Ponte 20 szandálok és cipők nagy választékban

Bizony előfordul, hogy az optimális tartás eléréséhez a gyermekek lába segítségre szorul. Ebben segítenek a Ponte 20 szupinált modelljei, amelyek a talp megdöntésével érik el a kívánt hatást. A tetszetős dizájnnak köszönhetően a gyermekek ugyanolyan lelkesen viselik ezeket a cipőket, mint a hagyományos lábbeliket. Ha pedig óvodai, iskolai benti cipőt keres, nézzen körül a Szamos supinált szandál kínálatunkban is!


Sorrend:

 

prev
next

Sorrend:

Miért válassza Ön is a Ponte 20 cipőket?

Amikor gyerekcipő-választásra kerül a sor, rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Legyen szó a cipők megjelenéséről (a gyerekcipő nem árt, ha aranyos, és a gyerkőcnek is tetszik) vagy éppen a tartósságról (nem mindegy, hogy hány játszásig tudjátok használni), fontos, hogy a lábbeli minden követelménynek megfeleljen. Sok esetben azonban előfordulhat, hogy gyermeke számára supinált gyerekcipőt írt fel az ortopédus, így olyan terméket kell választani, amely a fentiek mellett a gyógyászati szempontoknak is megfelel. A Ponte 20 gyerekcipők szerencsére ilyen helyzetben is tökéletes megoldást jelentenek.

Ponte 20 szandálok és cipők tavaszra és nyárra is

A Ponte 20 szandálok és cipők valójában a DD Step lábbelik különleges változatai. Ezek a cipők designjukban és minőségükben is megfelelnek a DD Step cipők színvonalának, azonban mivel ezek supinált gyerekcipők,  fontos kiemelni, hogy a Ponte 20 termékek egészségpénztárra is elszámolhatók.

Bel- vagy kültéren használt Ponte 20 szandálokat, esetleg melegebb zárt cipőt vásárolna gyermeke számára? Tekintse meg kedvezményes kínálatunkat, és válasszon méretet!


Webáruház készítés