Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
1
3
1
2
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Superfit

SUPERFIT LOGÓ

A Superfit cipők egészségpénztárra elszámolhatóak!

Tudjon meg többet a Superfit cipőkről:

 

A gyerekcipőket gyártó Superfit elkötelezett híve a lábak egészséges fejlődésének. Odaadásunknak, a folyamatos fejlesztéseknek és a hetven éves tapasztalatunknak köszönhetően Európában immár a piacvezetők közé tartozunk. A gyártás során egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: olyan cipőket készítünk, amelyek az ortopédiai szempontoknak megfelelve speciálisan a gyermekek lábához igazodnak. Ennek köszönhető, hogy minőség tekintetében nem ismerünk kompromisszumot.

 

Superfit – a tökéletes illeszkedés, a minőségi anyagok és a modern design hármasa

A gyerekeknek szánt cipők tervezése és fejlesztése során mindig tartjuk magunkat a következőkhöz: illeszkedő, ezáltal kényelmes forma, a legjobb minőségű anyagok használata, és nyitottság az új ötletekre, trendekre. Akár lányoknak, akár fiúknak szánt cipőről van szó, tudjuk, hogy a divat nagyon erős tényező. A Superfit ennek az elvárásnak is eleget tesz, mert a grazi designereink a formák, színek és részletmegoldások variálásával mindenki számára izgalmas termékeket álmodnak meg.

Valljuk, hogy a jó gyerekcipő első számú feladata, hogy támogassa a lábakat a növekedés során. Ennek a z alapelvnek eleget téve immár negyven éve folyamatos kapcsolatot ápolunk a gyermekortopédusokkal, akik szakértelmükkel segítik a cipőtervezés menetét.

 

Superfit – a kompromisszumok nélküli minőség

2011-ben készítettünk egy felmérést: Ausztriában, Németországban és Svájcban összesen 342 ortopédus vizsgálta meg az általunk gyártott lábbeliket. A szakemberek 98 százaléka a legjobb értékelést adta a termékeinkre, ami megerősített minket abban, hogy továbbra is a legmagasabb minőségi elvárásoknak eleget téve dolgozzunk.

Lássuk, mit is jelent egész pontosan a gyerekcipők esetében a minőség!

  • Könnyű, rugalmas talp, ami jól gördül járás és futás közben
  • Minőségi anyagból készült felsőrész, ami jól szellőzik
  • Precíz kidolgozás

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a Superfit vízálló cipőket is gyárt. Ebben a szegmensben szintén a kiváló minőség a legfőbb kritérium, aminek minden körülmények közt eleget teszünk, ezért szoros együttműködésben dolgozunk a csúcsminőségű vízálló szöveteket gyártó Gore Texszel. Ennek köszönhetően cipőink nemcsak kényelmesek, hanem biztonságosak is.

 

Kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak

Kollekciónkat úgy állítottuk össze, hogy minden gyermek megtalálja a számára ideális lábbelit, nemre és korra való tekintet nélkül. Legyen szó totyogókról, kisiskolásokról vagy kamaszokról, lányokról vagy fiúkról, a divatos megjelenésű, minőségi anyagokból készült kényelmes cipőinket mindenki örömmel húzza a lábára.

Tegyen egy próbát a Superfit cipőkkel, válassza gyermekének a legjobbat!

 

Webáruház készítés