Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
1
3
7
8
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

STERNTALER

STERNTALER LOGÓ

 

Sterntaler cipők – Minőség generációk óta

A német Sterntaler cég 1965-ben kezdte meg működését apró családi vállalkozásként. Nevet az egyik legkedveltebb meseíróktól, a Grimm testvérektől választottak. A csillagtallérok (németül Sterntaler) egy nincstelen, árva kislányról szól, aki kevés ételét, ruháját is odaadja a nélkülözőknek – cserébe az ég aranytallérokkal jutalmazza. A nagy múltú cég ezt a kedvességet és ezt a szépséget igyekszik megjeleníteni mind a termékeiben, mind a cégfilozófiában. Fedezze fel Ön is a Sterntaler-minőséget, böngéssze végig kínálatunkat!

Szépség és kényelem kéz a kézben

A Sterntalernél a kezdetek óta az innovációra helyezik a hangsúlyt. A Németországban készülő gyerekcipők kapcsán a cég mindig az új utakat keresi, amikkel még kényelmesebbé tehetik a kicsik mindennapjait. A fejlődésre való folyamatos törekvés megjelenik mind a felhasznált anyagok, mind a korszerű gyártási technológiák terén. A Sterntaler cipők tökéletesen illeszkednek a láb formájához, így nagyban hozzájárulnak a megfelelő tartás kialakításához. Termékeik folyamatos független minőségellenőrzésen esnek át, ezzel is biztosítva az első osztályú színvonalat.

DD Step, Richter és Szamos gyerekcipők webshopunkban

A Fanni Cipő és Meseboltban a Sterntaler cipők mellett további neves gyártók termékeit is megtalálja. A Szamos, a DD Step vagy éppen a Superfit darabok remek ár-érték arányt képviselnek, egyedi megjelenésükkel pedig magával ragadják a gyermekeket. Mesés ajánlatokkal várjuk, érdemes végigböngészni a teljes felhozatalt.

 

Rendeljen márkás, minőségi gyerekcipőt tőlünk országos házhoz szállítással!

Webáruház készítés