Facebook
Fizetési opciók
Hírlevél feliratkozás
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
1
0
2
1
2
9
9
Házhozszállítás

Fogyasztói tájékoztató

Richter-Siesta

Richter logo

 

Richter Siesta cipők – Színvonalas osztrák termékek

Amikor szülőként gyermekünknek választunk cipőt, számos szempontot kell figyelembe venni. Legyen kényelmes, óvja a kicsik lábát a hidegtől, esőtől és hótól, ugyanakkor legyen szép is, amit a gyermek szívesen visel otthon, a játszótéren és az óvodában egyaránt.  A Richter Siesta cipők minden kritériumnak megfelelnek, ráadásul az áruk is kedvező. Böngéssze végig kínálatunkat, vásároljon minőségi gyerekcipőt minden évszakra és alkalomra!

Ortopéd orvosokkal tervezve

A 125 éves múltra visszatekintő patinás Richter vállalat nem pusztán dizájnereket alkalmaz egy-egy modell elkészítésekor – a folyamatban szakorvosok is szerepet vállalnak, akik segítenek a kicsik anatómiájához alakítani a cipőket. Az ő tudásuk is hozzájárul, hogy a cég lábbelijei a legkeresettebbek közé tartoznak szerte Európában. A Richternél az értékteremtésben hisznek, ezért kizárólag megbízható partnerekkel dolgoznak, a gyártás során pedig elsődleges prioritásnak tekintik a környezetvédelmet.

Vásárlás megbízható helyről

Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a kiválasztott termék – legyen az Richter, DD Step vagy éppen Szamos gyerekcipő – maximálisan megfelel az Ön és gyermeke igényeinek. A termékpaletta összeállításakor minden korosztályra gondoltunk, szupinált gyerekcipőink pedig hasznos társak az egészséges tartás kialakításában. A lábbelik mellett webshopunkban sapkákat, ágyneműket, takarókat, iskolaszereket és számos további remek terméket is talál.

 

Böngéssze végig kínálatunkat, vásároljon házhoz szállítással vagy díjmentes személyes átvétellel!

Webáruház készítés